SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ FİNAL SINAVLARI

Öğrencilerimizin dikkatine;

Güz Yarıyılı Final sınavlarının uzaktan eğitim ile gerçekleştirilmesine karar verilmiştir. Sınav takvimi ekte yer almaktadır. Sınavlar öğleden önce-öğleden sonra olacak şekilde sizlere paylaşılacaktır. Aynı saate başka bir ders(alt veya üst sınıfların bütün bölüm dersleri) denk gelmeyecek şekilde program yapılmıştır. SİZİN SINAVINIZLA AYNI ANDA BAŞKA HİÇBİR SAĞLIK YÖNETİMİ SINAVI PROGRAMDA YOKTUR. Sorularınız için [email protected] edu.tr mail adresine ulaşabilirsiniz. Sınavların yapılma şekline yönelik(test, klasik, ödev vb.) 11.01.2021 PAZARTESİ GÜNÜ ayrıca duyuru yapılacaktır.

OSD CİNSEL SAĞLIK/ÜREME SAĞLIĞI DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE: DERSE AİT SINAV 18 OCAK PAZARTESİ GÜNÜ ÖĞLEDEN SONRA YAPILACAKTIR.

SAĞLIK YÖNETİMİ 1. SINIF FİNAL  TAKVİMİ.docx

SAĞLIK YÖNETİMİ 2. SINIF FİNAL  TAKVİMİ.docx