SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

TORLAD PROJELERİMİZ

Onay Durumu
KABUL TARİHİPROJE ADIPROJE YÜRÜTÜCÜSÜDİĞER ARAŞTIRMACI






Kabul 
19.01.2021Keçiboynuzu Lifi ve Keçiboynuzu Gamının Süt ve Yoğurtta Kullanımının Çocukluk Döneminde Meydana Gelen Reflüye Etkisi  PROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR(Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü)ÖĞR.GÖR. BAŞAK ÖNCEL

 

EBRAR TUŞAT

   İLAY ÜNAL

19.01.2021Turunç Meyvesinden Meyve Suyu ve Ekşisi ÜretimiPROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü)ÖĞR.GÖR.BETÜL YAPICI NANE

ZEYNEP İLYA

DİLEK AYDIN
ONAY BEKLEMEKTE





25.03.2021Nar Kabuğu Eklenen Dana Eti Köftelerine Uygulanan Isıl İşlemin ve Saklama Süresinin Antioksidan Kapasite ve Lipid Oksidasyonuna Etkisinin DeğerlendirilmesiDr. Öğr. Üye. Özlem ÖZPAK AKKUŞ (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü)PROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü)



25.03.2021Portakal Reçeli Üretiminde Keçiboynuzu Şurubu Kullanımının Reçel Kalitesi Üzerindeki Etkilerinin AraştırılmasıPROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü)Öğr. Gör Çağla ÖZBEK


Selen ESKİNOVA




Ayşe Tuğba DOĞAN

Öğrenci Bilgi Sistemi

Hazırlık Bilgi Sistemi

Dış İlişkiler

Kalite Yönetim Sistemi

Bologna Bilgi Paketi

Kalite Güvence Sistemi