Onay Durumu |
| KABUL TARİHİ | PROJE ADI | PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ | DİĞER ARAŞTIRMACI |
|
|
|
|
|
|
Kabul |
| 19.01.2021 | Keçiboynuzu Lifi ve Keçiboynuzu Gamının Süt ve Yoğurtta Kullanımının Çocukluk Döneminde Meydana Gelen Reflüye Etkisi | PROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR(Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) | ÖĞR.GÖR. BAŞAK ÖNCEL |
| |
|
| EBRAR TUŞAT |
| | | | İLAY ÜNAL |
| 19.01.2021 | Turunç Meyvesinden Meyve Suyu ve Ekşisi Üretimi | PROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) | ÖĞR.GÖR.BETÜL YAPICI NANE |
| ZEYNEP İLYA |
| DİLEK AYDIN |
ONAY BEKLEMEKTE |
|
|
|
|
|
| 25.03.2021 | Nar Kabuğu Eklenen Dana Eti Köftelerine Uygulanan Isıl İşlemin ve Saklama Süresinin Antioksidan Kapasite ve Lipid Oksidasyonuna Etkisinin Değerlendirilmesi | Dr. Öğr. Üye. Özlem ÖZPAK AKKUŞ (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) | PROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) |
|
|
| 25.03.2021 | Portakal Reçeli Üretiminde Keçiboynuzu Şurubu Kullanımının Reçel Kalitesi Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması | PROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) | Öğr. Gör Çağla ÖZBEK |
|
| Selen ESKİNOVA |
|
|
|
| Ayşe Tuğba DOĞAN |